Zespół muzyczny Wrocław - opinie

Zespół, orkiestra, kapela na wesele - opinie

Opinie o naszej pracy

Zachęcamy naszych dotychczasowych klientów do wystawiania opinii o naszej usłudze.

Opinie takie napewno będą pomocne naszym przyszłym klientom, przy podejmowaniu decyzji na podpisanie z nami umowy,

a nam każda taka opinia pomoże w dalszej pracy, którą tak bardzo lubimy.

Z góry dziękujemy za wszystkie wpisy.

 

*adres mailowy nie bezie widoczny po opublikowaniu opinii

 

 

Komentarze   

 
-2 #5 Wesele 23.08.2014Renia i Łukasz 2015-02-23 12:25
Serdecznie polecamy zespół Dexter.
Zdecydowanie podobało nam się to że zespół nie boi się wyzwań, zaniosłam swoja play listę z nowymi piosenkami i oczywiście zostały bdb zaśpiewane ;) Po drugie gry i zabawy weselne dobrane tak że nawet starsze osoby się bawiły.
Dziękujemy i mamy nadzieję że jeszcze będziemy się bawić przy tym zespole.
Cytować
 
 
-1 #4 wesele 05.09.2009Monika i Marcin 2014-12-21 20:20
wspaniała zabawa, muzyka i konkursy. dpoasowali się do nas z życzeniami muzycznymi. Goscie byli zachwyceni. Polecamy goraco i pozdrawiamy Panią Basię
Cytować
 
 
+2 #3 ANDRZEJKI 2013Małgosia 2013-12-01 21:04
Polecam!!!!!! Kolejny raz przekonałam się, że zespół Dexter nie zawodzi. Niezależnie czy jest to wesele, andrzejki czy inna okazja gościom uśmiech nie schodzi z ust a parkiet jest zawsze pełny. Tegoroczne Andrzejki będziemy wspominać przez lata. Odebrałam dzisiaj mnóstwo telefonów od zadowolonych i dziękujących gości:) Te podziękowania należą się zespołowi, bo to dzięki nim zabawa była wspaniała.
Cytować
 
 
+1 #2 Opinia o zespole DexterEwelina i Tomasz 2013-11-13 15:21
Bardzo dziękujemy za występ na naszym wesele. Dziękujemy za wspaniałą muzykę, dziękujemy za świetną zabawę i wspaniały humor.
Cytować
 
 
+2 #1 Wesele 21.09.2013Kasia i Staszek 2013-10-30 20:01
Dziękujemy za wspaniałą zabawę. Goście byli zachwyceni, my również. Dziękujemy za pełen profesjonalizm i otwarcie na innych. Dzięki Wam to wesele pełną gębą. Pozdrawiamy Was gorąco i życzymy sukcesów w przyszłości.
Cytować
 

Dodaj komentarz

Kod antyspamowy
Odśwież

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Dolnoslaski Informator Slubny
Katalogseo24.pl - button (80x15)